YENİ YIL YAZISI VE BLOGGER DUASI - EĞİTİM PINARI

YENİ YIL YAZISI VE BLOGGER DUASI



Yeni Yil Yazisi ve Blogger Duasi, blog, blogger, yeni yil
Yeni Yıl Yazısı ve Blogger Duası



Sevgili okurlarım, gelenek olduğu üzere blogger arkadaşlar geçen yılın muhasebesini yaparak, yeni yıl yazısı yazıyor ve yeni yıldan beklentilerini sıralıyorlar. Ben de buradan başta blogger arkadaşlarım olmak üzere bütün insanların yeni yılda tüm isteklerine kavuşmalarını Cenabı Allah’tan diliyorum. İnşallah 2024 yılı bütün insanlara barış, sevgi, mutluluk ve verimli bir hayat yaşama imkanı ile gelir.

Gerçekten her yeni yıl insanın içinde çok güzel duyguların ve güzel ümitlerin yeşermesini sağlıyor. Yeni yılda belki tüm istek ve hayallerimiz gerçekleşmeyecek ancak yine de güzel şeyler beklemek ve güzel şeyler hayal etmek bizlere hiçbir şey kaybettirmeyecek.

Bir blog sitesi açarak eğitim öğretim ile ilgili mesleki tecrübelerimi insanlarla paylaşmak istedim. Çünkü eğitim öğretim ile ilgili orijinal fikirlerimin olduğunu düşünüyorum ve bu fikirlerimi başka arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum.(Biraz gecikmeli olsa da.)

Aslında sadece benim değil; tüm eğitimci arkadaşlarımın kendilerine özgü fikir ve tecrübelerinin olduğuna inanıyorum. Bu fikirleri yazmalarının ve diğer insanlarla paylaşmalarının milli ve manevi bir sorumluluk olduğuna da inanıyorum. Bu amaçla blogumda daha önceden ‘’Her öğretmen blog yazmalıdır’’ başlığı ile bir yazı bile yazarak bu konuya dikkat çekmeye gayret göstermiştim.

Yazılarımı yazarak ilk olarak facebook’da paylaşmaya başladım. O zamanlar çok fazla sosyal platformlardan haberim yoktu. Zaten sosyal medya geçmişim de yazı hayatımla başladı. Facebook’da paylaştığım yazılar binlerce kişi tarafından okunmaya başlayınca(Dört aylık bir blog yaklaşık 60.000) tıklanma sayısına ulaştı.) Facebook yazılarımı engellemeye başladı. İyi ki de engellemiş; blogger arkadaşlarla tanışmaya ve etkileşime geçmeye başladım. ‘’Her şeyde bir hayır var.’’ Derler ya.

Blogger arkadaşlarımın bu kadar nezih ve kibar insanlar olduğunu da böylelikle öğrenmiş oldum. Neredeyse her gün blogumu ziyaret eden; yorum yazan insanlar beni çok duygulandırdı. Kendimi yardıma muhtaç öksüz bir çocuk gibi hissetim. Buradan hepsine çok çok teşekkür ediyorum.

Madem ki, tüm insanlar yeni yılda bazı dilekler tutuyorlar ve yine bazı beklentilerini sıralıyorlar. Ben de tüm blogger arkadaşlarımın ve hatta internet sitesi ile iştigal eden arkadaşların amin demeden geçemeyecekleri bir dua derledim. Duam gerçekleşir gerçekleşmez bilememem ancak Yüce Allah’ın hazinesi geniş belki de lütfu ve keremi ile gerçekleştirir bilemeyiz.

BLOGGER DUASI
ALLAH’IM;
Yazılarım ve arkadaşlarımın yazıları bol bol okunsun,
Sosyal medyada mecra mecra dolaşsın,
Okuyanlar tekrar  tekrar paylaşsın,
Bol bol yorum yaparak bize destek olsun.
Blogumuza giren arkadaşlar blogumuza müptela olsun.
Yazıların tamamını okumadan çıkmasın,
Yazılarımız sadece ülkemizde değil; dünyanın her yerinde okunsun.
 AMİN.

 Görseller: Google görseller

YENİ YIL YAZISI VE BLOGGER DUASI YENİ YIL YAZISI VE BLOGGER DUASI Reviewed by EĞİTİM PINARI on Aralık 31, 2023 Rating: 5

26 yorum:

  1. Öğretmenim her şey daha iyi olur inşallah,Amin

    YanıtlaSil
  2. Hocam amin r... tıklasın güzeldi :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir dua olmuş o zaman bize de amin demek düşer :)

    YanıtlaSil
  4. Bloğunuza iade-i ziyarete geldim. Benim bloğa yine beklerim.

    YanıtlaSil
  5. Blog dünyası çok güzel bir ortam. Sosyal medya ortamından daha farklı.. İçerik üretmek de insana farklı bir mutluluk veriyor.. Blogger duanız da çok güzel.. Yeni yıl sağlık, huzur, mutluluk, başarı getirsin..

    YanıtlaSil
  6. Amiiin.. Ne güzel dua. Fatih bey ben zaten sizi takipteyim.Yeni yılınız kutlu olsun, bol paylaşımlar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yeni yıl tüm insanlığa güzellikler getirir inşallah.

      Sil
  7. Instagram'a rağmen Aminnnn diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagram hesabım olmadığı için ne demek istediğinizi tam anlayamadım ancak anlayanlar anlamıştır. Teşekkürler.

      Sil
  8. Amin Allah(c.c) dualarınızı hayırlısı ile kabul etsin. (:

    YanıtlaSil
  9. Amin... Değerli öğretmenim güzel bir yazı olmuş. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  10. Yanıtlar
    1. İnşallah daha fazlası gerçekleşir hepimiz için.

      Sil

Tüm hakları fatih pınar'a aittir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.