Teknolojik Aletleri Bilinçli Kullanıyorum - EĞİTİM PINARI

Teknolojik Aletleri Bilinçli Kullanıyorum




Teknolojik Aletleri Bilincli Kullaniyorum siiri
Teknolojik Aletleri Bilinçli Kullanıyorum

Telefon, tablet, bilgisayar.
Biliyorum fazlası zarar.
Zamanımı planlıyorum;
Teknolojik Aletleri Bilinçli Kullanıyorum.

Bilinçli kullanıcı olmazsam;
Faydadan çok zarar görürüm.
Sağlığımın önemini biliyorum;
Teknolojik Aletleri Bilinçli Kullanıyorum.

Görseller:yeniadana.net



Teknolojik Aletleri Bilinçli Kullanıyorum Teknolojik Aletleri Bilinçli Kullanıyorum Reviewed by EĞİTİM PINARI on Aralık 12, 2019 Rating: 5

19 yorum:

  1. Ne güzelllll👍👏👏😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şiirlerin ilkokul öğrencilerine davranış kazandırma amaçlı olduğunu vurgulamak isterim Yıldız Hanım. Yorum için çok teşekkürler.

      Sil
  2. Bilinçli olmak önemli, yoksa kolayca bağımlısı oluyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de, ziyaret ve yorum için çok teşekkürler.

      Sil
  3. Bilinçli kullanılmaz zaten büyük sıkıntı. Sağlığı tehdit ediyor.

    YanıtlaSil
  4. Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de çok önemli bir konuya vurgu yapmışsınız. Bunu şiirsel olarak aktarmanız da çok hoş olmuş. Teknolojik aletleri bilinçli kullanmayı öğrenmek zorundayız yoksa bu işin sonu pek iyi olmayacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yetişkinlerin de bilinçli kullanması faydalı olacaktır Deniz Hanım. Ancak ben ilkokul öğrencilerine şiirler başlığı altında ilkokul öğretmenlerimize hitap eden bazı şiirler hazırladım. Amacım daha küçük yaşlarda bu şiirleri çocuklarımıza ezberleterek davranış haline getirmelerini sağlamaktır. Ziyaret ve güzel yorumlar için çok teşekkür ederim.:))

      Sil
  5. Bu güzel değerlendirmeler için çok teşekkür ederim. Tabii ki, vakit bulduğumda sizi ziyaret edeceğim. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  6. ha haa ha ngi çocuk böyle yapar kiiii yapmazlaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki gözden kaçırmış olabilirsiniz; bu şiirler ilkokul öğrencilerine yönelik şiirlerdir. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize daha küçük yaşlarda bu şiirleri ezberleltirlerse. Öğrenciler de bunları davranış haline getirebilirler. Çok teşekkürler.

      Sil
    2. gözümden kaçmadı. yapmazlar diyorum. telden tabletten ayırmak mümkün değil onları. aileler zorla yapabilir yani :) gecede dört beş saat oynarlar yaa :)

      Sil
    3. Tamam ben de size katılıyorum ancak bu aletleri bilinçli kullanmak için daha ilkokul çağlarında çocuklarımıza bu bilgileri aşılamalıyız. Bunun için de kısa şiirler hazırladım. Bu şiirleri ezberleyen öğrencilerin aklında illaki bir şeyler kalacaktır. İlkokul öğrencilerine şiirler başlığını bir gözden geçir bence. Senin güzel tavsiyelerin çok değerli yorumlara dönüşüyor blogumda. Sevgilerle:))

      Sil
    4. ayol hepsinde yorumum var kiii :)

      Sil
    5. Biliyorum; hepsinde yorumunuz var. Ancak ne kadar fazla yorumuz olsa iyi bence. Çünkü renk katıyor yazılarıma. Hem bilgilendiriyor, hem de gülümsetiyor. Daha ne olsun. İyi ki, varsınız. Çok teşekkürler.

      Sil
  7. Özellikle gençlere okutmalı :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel düşünülmüş, şimdinin çocukları için :)

    YanıtlaSil

Tüm hakları fatih pınar'a aittir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.